Hvem er jeg?


Hele mit liv har jeg været fascineret af knive og økser eller generelt skarpe ting.

Jeg har samlet knive siden jeg var helt lille, men aldrig haft brug for at arbejde med dem, før jeg startede i lære som kok. Der fik jeg muligheden for at bruge knive som et værktøj - istedet for bare en hobby. 

Det gav mig indsigt i hvordan de forskellige størrelser, former, slibninger og balancer ændrer selve brugeroplevelsen, samt hvordan man arbejder med de forskellige knive. 

Håndværk


Det der fascinere mig mest ved japanske knive er håndværket og den dedikation, der ligger i at bruge et helt liv på at lære, hvordan man laver den bedste køkkenkniv.

Et værktøj i hverdagen gøres til kunst. 

Derfor prøver jeg at yde størst mulig respekt for disse kunstværker, ved at tage mig tid til at lære, hvordan jeg kan genskabe dem og få mest muligt ud af deres potentiale.

Kvalitetssikring


Al slibning bliver udført i hånden på japanske vådsten af højeste kvalitet, for at opnå det bedst mulige resultat.

Slibning og polering på japanske natursten fra Kyoto tilbydes også, hvilket giver et ekstra aspekt af polering og skarphed.